Förpackningar till Sveriges mest passionerade bönder.

Bakgrund

Karolina och Victor lägger ner hela sin själ i sitt livsprojekt; Rosa Skattlådan. Deras ambition och passion är verkligen något som man tydligt känner när man äter deras fantastiska produkter. Det är också därför som deras råvaror används så flitigt på Sveriges finaste restauranger.

Rosa Skattlådan producerar kvalitetsprodukter från välmående och frigående djur. Huvudsysselsättningen är vakteluppfödning och biodling. Deras målgrupp består till stor del av landets främsta restauranger och kockar såsom Franzén, nobelmiddagen och operakällaren för att nämna några.

Lösning

Vi hämtade inspirationen till designen från gårdens djur. Vakteläggens mönster är helt bedårande vackra och var ett måste att ta vara på. Det fick stå som inspiration till det marmorerade handgjorda mönstret. Strukturen från binas vaxkakor, hexagonen, blev inspirationen till den uppdaterade logotypen. För att tydliggöra den passionerade gårdskänslan illustrerade vi Karolina och Victor genom ett familjeporträtt som stolta avsändare. Crème de la crème!

* Uppdraget utfördes under Joannas tid som delägare på Drupe Design.